Έξι λόγοι που δεν θα σας ψάξει κανείς αν σβήσετε το Facebook σας για λίγες μόνο ημέρες

facebookdelete

Είστε κι εσείς από τους ανθρώπους που σβήνουν το Facebook τους για λίγες ημέρες, μόνο και μόνο για να κάνετε αισθητή την απουσία σας σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο; Τραγικό απλά. 

Με το να σβήσετε τον λογαριασμό σας στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για δύο, τρεις ή και περισσότερες ημέρες, μόνο το να κάνετε κάποιον να σας ψάξει δεν θα καταφέρετε. 

Αντιθέτως, με το να το ανοίξετε σύντομα, δείχνετε στους Facebook Friends σας πόσο αναποφάσιστοι είστε και πόσο πολύ προσπαθείτε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας για ακόμα μια φορά. Κι αυτό γιατί αν θέλατε πραγματικά να σβήσετε τον λογαριασμό σας, δεν θα το κάνατε για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι λόγοι που αν σβήσετε το Facebook σας για λίγες μόνο ημέρες δεν θα σας ψάξει κανείς;

1. Αυτό το “φαινόμενο” που ονομάζεται “Σβήνω το Facebook για λίγο” το έχει μάθει πλέον όλος ο κόσμος και έχει αρχίσει να μας κουράζει. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Εγώ προσωπικά, μόλις συνειδητοποιήσω ότι κάποιος γνωστός μου έχει σβήσει τον λογαριασμό του, δεν δίνω την παραμικρή σημασία διότι ξέρω ότι σε λίγες μέρες θα ξανά πεταχτεί στην αρχική μου. Απλά ελεεινό. 

2. Πιστεύετε ειλικρινά ότι θα σας ψάξει κάποιο συγκεκριμένο άτομο; Αλήθεια τώρα; Αν δεν σας έψαχνε πριν γιατί να σας ψάξει τώρα; Ε; ΝΟΤ.

3. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι με το να ανεβάζετε 100 συνδέσμους και 500 φωτογραφίες την ημέρα κουράζετε τους διαδικτυακούς σου φίλους; Αν δεν το έχετε σκεφτεί, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε. Πως θέλετε μετά να σας ψάξουν κιόλας; Θα χαρούν καλέ. 

4. Μπορεί να σας φανεί λίγο παράξενο αυτό που θα γράψω τώρα αλλά γιατί να σας ψάξουν άμα δεν τους κάνατε like σε όλες τους τις δημοσιεύσεις; Έλα Παναγία μου… 

5. Αν θέλετε να σας ψάξει ο πρώην σας συγκεκριμένα, να είστε σίγουροι πως μόλις καταλάβει ότι σβήσατε το Facebook θα ανεβάσει μεμιάς το “Πέθανες” της Βανδή. Γιατί υπάρχει ζωή και μετά από εσάς. Μωρό μου αντίο, δεν είναι αστείο. 

6. Γιατί και που το είχατε ανοιχτό ήταν σαν να μην υπήρχατε για εκείνους. Just saying!

– ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ (Fragiskos Aggelos Vidalis)

Διαβάστε ακόμα:

Ποτέ ξανά: Έξι λόγοι για να μην γυρίσετε στον πρώην σας

Ακολούθησε τα όνειρα σου πριν γίνουν εφιάλτες 

Αν δεν μπορείς να μου δώσεις αγάπη, θα μου δώσω εγώ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s