Οκτώ λόγοι για να μην «κολλήσεις» αν σε «φτύσει»

riri

Η αλήθεια είναι ότι έχω γνωρίσει πολλά άτομα στη ζωή μου τα οποία ήταν τη μία κρύο και την άλλη ζέστη. Άτομα που έκαναν μήνες ολόκληρους για να καταλάβουν αν με βλέπουν φιλικά ή ερωτικά(?). Άτομα φουλ κυκλοθυμικά. Σας παρακαλώ, δε θα (ξανά) ‘θελα. #ΜΑΚΡΙΑ 

Γενικότερα υπάρχουν πολλών ειδών άνθρωποι. Βέβαια, εγώ ως ο γνωστός γκαντέμης της παρέας, πέφτω πάντα στο είδος του “ό,τι να ‘ναι”. Poor boy! 

Στ’ αλήθεια όμως τώρα, ποιος αθεόφοβος ξεκίνησε την γνωστή σε όλους μας ιστορία “Φτύσ’τον για να κολλήσει”; Πραγματικά θα ήθελα να τον έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή για να τον… φτύσω! 

Επειδή όμως δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω, διότι μπορώ να γράψω άλλες χίλιες σελίδες επί του θέματος, θα σου πω τους λόγους για να μην “κολλήσεις” αν σε “φτύσει”.

1. Δεν είσαι Σκωτσέζος

Αν όμως είσαι, τότε και μόνο τότε θα είσαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου. Αν πάλι δεν είσαι, φώναξε τον υδραυλικό να σου φτιάξει τον θερμοσίφωνα. 

2. Είσαι άνθρωπος, όχι γραμματόσημο 

Γιατί δηλαδή πρέπει να “κολλήσεις” αν σε “φτύσει”; Είδε ξαφνικά τον εαυτό του ως φάκελο κι εσένα ως γραμματόσημο; Πες NO και GO. 

3. Με το “φτύσιμο” ξεγλιστράς, δεν κολλάς 

Μα γιατί κάποιος να κολλήσει με το “φτύσιμο”; Το σάλιο αποτελείται από ενενήντα εννέα τοις εκατό νερό. Δηλαδή το πιο πιθανό είναι να ξεγλιστρήσει κάποιος, όχι να “κολλήσει”. Εκτός αν το σάλιο κάποιου είναι UHU. Πράγμα απίθανο.

4. Σε έχει για καβάτζα 

Το γεγονός ότι μπορεί να σε έχει για καβάτζα το έχεις σκεφτεί ποτέ; Τι εννοώ; Προφανώς σε έχει ως “εναλλακτικό σχέδιο” σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με την προτεραιότητα. Πρόσεχε όμως γιατί το άλλο γκομενάκι θα ευτυχίσει και εσύ θα συνεχίσεις να περιμένεις. 

5. Δεν θέλει σχέση 

Αλήθεια τώρα, περιμένεις να κάνεις σχέση με ένα άτομο το οποίο σε “φτύνει”; Αν ναι, μη. Το γκομενάκι θέλει να γίνει γνωστό στον τομέα του και να χτίσει κάτι στέρεο. Ύστερα ίσως και να ασχοληθεί με το θέμα της σχέσης. 

6. Έχει τάσεις φυγής 

Είναι ένας χαρακτήρας που συνηθίζει να φεύγει από καταστάσεις επειδή νιώθει να πνίγεται. Μπορεί δηλαδή τη μία μέρα να είναι όλα τέλεια και την άλλη να μην σου απαντάει στα μηνύματα που θα στείλεις στο κινητό, messenger, viber, whatsapp και ό,τι άλλο υπάρχει. 

7. Φοβάται την απόρριψη 

Όταν συμβαίνει αυτό, το άλλο άτομο συνήθως κουβαλάει “βαρύ” παρελθόν. Γι’ αυτό όμως δεν φταις εσύ, αλλά εκείνος που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Κι επειδή έχει χορτάσει από τα Χ που έχει φάει, φοβάται και το δικό σου, ακόμα κι αν εσύ δεν το έχεις σκοπό. 

8. Είναι ό,τι να ‘ναι

Για να σε κάνει να “κολλήσεις”, δεν χρειάζεται να σε φτύσει. Με τα όμορφα λόγια και τις γλυκές πράξεις ΠΡΕΠΕΙ να σε κάνει να “κολλήσεις”. Αλλά απορώ πως και δεν το έχει σκεφτεί αυτό ακόμα κανείς…

Αν λοιπόν σε “φτύνει”, “φτύσ’τον” εσύ μία και καλή γιατί βαρέθηκα κι εγώ, βαρέθηκες κι εσύ και γενικά ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ βρε αδερφέ. Πάμε γι’ άλλα, για καλύτερα και θα δεις την διαφορά. Σου αξίζουν τα καλύτερα, άκου το Frankie’s Diary για μια φορά.

BYE BYE

– ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ (Fragiskos Aggelos Vidalis)

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα λόγοι που οι σχέσεις εξ αποστάσεως είναι (ίσως) πιο «δυνατές»  

Summer lover: Επτά λόγοι που πρέπει να ερωτευτώ το καλοκαίρι 

Έξι λόγοι που μισώ τους πρώην των πρώην μου

Δείτε όλα τα άρθρα εδώ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s