Οι “Σκοτεινές Επιθυμίες” που όλοι κρύβουμε, αποτυπωμένες στο νέο βιβλίο της Άντας Αντρέου

skotinesepithimies

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ζωής σου, η πιο δύσκολη επιλογή που θα χρειαστεί ποτέ να κάνεις είναι να αποφασίσεις αν θα “κλειδώσεις” τα συναισθήματα σου μέσα σε ένα συρτάρι ή αν θα ρισκάρεις να ραγίσει η καρδιά σου για να βρεις στο τέλος εκείνον/η που θα της κολλήσει και πάλι ένα-ένα τα σπασμένα κομμάτια της.

Η αγάπη δεν είναι το πιο εύκολο part της ζωής μας, εξάλλου δεν νομίζω πως έχετε καταλάβει το αντίθετο σε όλα τα προηγούμενα άρθρα μου. Σίγουρα όμως μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη για εκείνη. Άλλοι θεωρούν πως η αγάπη είναι κακιά. Άλλοι θεωρούν πως είναι καλή. Άλλοι την βρίζουν… άλλοι την παινεύουν. Δεν θα ‘σαι ποτέ σίγουρος/η για εκείνη αν η αγάπη δεν σου χτυπήσει στην πραγματικότητα την πόρτα της καρδιάς σου. Απλά, εκείνη την στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιος/η ότι είναι η ώρα για να της ανοίξεις.

Πολλοί από εμάς θέλουμε να είμαστε αναίσθητοι, όμως αυτό δεν γίνεται. Όσο κι αν πιστεύουν κάποιοι πως το έχουν καταφέρει, είναι γελασμένοι, γιατί η αναισθησία είναι ακατόρθωτη. Μια μέρα, ο έρωτας, σίγουρα θα περάσει και από την δική τους γειτονιά.

Όλα αυτές τις σκέψεις μου μπορώ να τις διακρίνω μέσα στο νέο αισθηματικό μυθιστόρημα της Κύπριας συγγραφέως, Άντας Αντρέου, “Σκοτεινές Επιθυμίες – Desires #1“, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις iWrite. Και πιστέψτε με, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το διαβάσετε, να το ξεφυλλίσετε, να το συζητήσετε με την παρέα σας και στο τέλος να αναρωτηθείτε αν μέσα σε αυτές τις σελίδες βλέπετε κάτι από εσάς. Και είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα σας δείτε κάπου εκεί, μέσα στις σκοτεινές επιθυμίες…

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ:

“Η ζωή δεν μπορεί να ελεγχθεί από τα χέρια μας, ούτε η καρδιά μπορεί να μείνει παγωμένη και κλειδωμένη για πάντα.

Η Άντα θα το μάθει καλά αυτό. Η Άντα, μια ανεξάρτητη, δυναμική και γεμάτη όνειρα δεκαεννιάχρονη κοπέλα, ξεκινάει τη φοιτητική της ζωή στο χώρο της Μόδας, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή. Πάντα έθετε όρια και είχε τον έλεγχο σε όσα έκανε. Ένα σκοτεινό και ραγισμένο παρελθόν την οδήγησε σε μια απόφαση. Να κλειδώσει την καρδιά της και να μην επιτρέψει σε κανέναν και τίποτα να την κλονίσει. Τι συμβαίνει, όμως, όταν δύο άντρες εμφανίζονται στη ζωή της και τα ανατρέπουν όλα;

Μία μόνο νύχτα αρκεί. ο Άγγελος Ανδρεάδης και ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, δύο ανερχόμενοι μουσικοί, θα καταφέρουν να γκρεμίσουν όσα είχε καταφέρει να χτίσει. Ο Άγγελος, ένας φιλόδοξος άντρας που ζει στη Μαδρίτη. Μια ήρεμη δύναμη που μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Ο Δημήτρης, δυναμικός, δεν ανέχεται το όχι για απάντηση. Θα οδηγήσουν άραγε την Άντα να επιστρέψει σε όσα είχε ξεχάσει εδώ και καιρό; Και εκείνη, από τη μεριά της, θα μπορέσει να αφεθεί ξανά σε όσα αυτοί φέρνουν με την εμφάνιση τους.

«Αφέσου, γαμώτο! Ό,τι και να έχει γίνει, άσ’ το πίσω σου…» Η φωνή του ήταν ήρεμη, μα ο τόνος του έβγαζε θυμό. Με έσφιξε πιο πολύ πάνω του, για να μην ξεφύγω”.

– ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ (Fragiskos Aggelos Vidalis)

Διαβάστε ακόμα:

Προλάβαμε να πονέσουμε… εγώ για σένα κι εσύ για εκείνον! 

Γιατί είναι δύσκολο τον 21ο αιώνα να κάνεις μια σχέση της προκοπής;

Θα με χάσεις και θα κλαις αφού δεν ξέρεις τι θες

Κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook εδώ

 Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s